Последнее время всю историю Второй мировой войны пытаются подменить мифом "холокоста". На первый взгляд, многие статьи на сайте не имеют отношения к этому пропагандистскому мифу, суть которого заключается в подмене страданий сотен миллионов европейцев еврейскими страданиями, перевирании и выпячивании одних исторических фактов и игнорировании других. Однако, история не состоит из отдельных и изолированных явлений, поэтому все исторические факты необходимо рассматривать в их взаимодействии. Ревизия "холокоста" направлена на уточнение исторических фактов и создание сбалансированной картины происходивших событий. Чем более полной будет такая картина - тем меньше в ней места останется мифам "холокоста"..

Всеобщая декларация прав человека

Каждый человек имеет право на свободу убеждений и на свободное выражение их; это право включает свободу беспрепятственно придерживаться своих убеждений и свободу искать, получать и распространять информацию и идеи любыми средствами и независимо от государственных границ.
Статья 19 Всеобщей декларации прав человека (принята Генеральной Ассамблеей ООН 10 декабря 1948 года)

16.04.2012

Сенсаційне відео - в Освенцімі загинуло близько 300 тисяч осіб з різних країн.


Відеозапис німецького телеканалу German ARD Television в програмі "VOR VIERZIG Jahren" переданій по третій програмі 8 січня 1988 року. Це кадри фільму німецької кінохроніки (Wochenschau), що вийшов в Німеччині з назвою Світ в кіно (Welt im Film) № 137 від 8 січня 1948 р.. Кінохроніка містить репортаж про сцени закриття Освенцімського процесу в Кракові наприкінці 1947 року. 

Стенографічний запис саундтреку: 
«У польському суді у Кракові завершився судовий процес над головними винуватцями з концтабору Освенцім. Підсудними були німецькі охоронці табору та члени німецького персоналу табірної адміністрації. Були доведені факти нечуваних звірств з їхнього боку над ув'язненними табору, особливо над жінками-в'язнями. Усього близько 300000 осіб з різних країн загинули в концтаборі Освенцім. Суд засудив 23 обвинувачених до страти, шестьох до довічного ув'язнення, і десять до тривалих термінів тюремного ув'язнення, один був виправданий. Концтабір Освенцім залишається в його нинішньому вигляді, як пам'ятник ганьби для тривкої пам'яті про три сотні тисяч жертв».

Комментариев нет :

Отправить комментарий

Популярные статьи